Kan jeg hoste min egen hjemmeside?

Kan jeg hoste min egen hjemmeside?

Ja, du kan godt hoste din egen hjemmeside. Dog kræver det, at du ved, hvad du laver, da det ikke er den nemmeste måde at få en hjemmeside online på.

Der er nogle, der vælger at hoste deres egen hjemmeside, men langt de fleste vælger at få webhotel online, hvor de kan lægge deres hjemmeside. På den måde er den altid online, og for de få kroner, det koster at få et webhotel, er det klart pengene værd.

Det er muligt – men ikke nødvendigvis nemt eller godt

Din hjemmeside skal ligge på en server, før andre kan tilgå den online. Og din egen computer kan godt fungere som sådan en server. Du skal dog være opmærksom på, at for at andre kan gå ind på den, skal din computer være tændt. Og du ved jo ikke, hvornår andre har behov for at gå ind på siden. Ergo skal din computer altid være tændt, før det kan lade sig gøre.

Dernæst skal du også have en rigtig god og stærk computer, hvis den skal fungere som server for din hjemmeside. Og så er det godt med en hurtig forbindelse i samme ombæring. Se hvor du kan få bredbånd med høj hastighed her, hvis du har brug for det.

Find en god udbyder

Det kan være meget besværligt at få dette sat op, og derfor kan det da også anbefales at få dig et webhotel et andet sted, hos en professionel udbyder, hvis du gerne vil have en hjemmeside online.

Der er mange udbydere i både ind- og udland, og derfor er det ikke svært at finde frem til et sted, hvor du kan få hostet dine hjemmesider uden problemer. Og så koster det helt ned fra få kroner om måneden.

Nemt at sætte nye hjemmesider op

Hvis du vælger det rette sted at få hostet dine hjemmesider, er det heller ikke svært for dig at sætte yderligere hjemmesider op, hvis du gerne vil det på et senere tidspunkt. Mange steder er det tilladt at hoste mange hjemmesider på en og samme server uden yderligere omkostninger.

Og hvis du vælger det rette sted, kan du også sætte din nye side op med bare et enkelt klik, såfremt du bruger et automatisk CMS som eks. WordPress el.l.

Så vælg en professionel hostingudbyder, hvis du ikke har nogen erfaring med at hoste en hjemmeside selv. Det er meget nemmere for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.