Crystalknows; Personlighedstype fra data

Algoritmen er baseret på variationer af de anerkendte persontypetest (The Big 5, DISC mv.) Data om personer indsamles fra det åbne internet (søgemaskinernes indekseringer) og fra profiler på sociale medier. På baggrund af disse data fastslås persontypen. Du behøver ikke være i netværk med de personer, du gerne vil kende nærmere.

Med indsigt i persontypen kan du bedre forstå og løse konflikter og du kan tilpasse din kommunikationsstil.

I den betalte version, kan du installere en ad-on i din GMail. Når du skriver e-mails, vil algoritmen komme med ændringsforslag, så du tager hensyn til modtageren.

Sådan gør du

Gå til Crystalknows.com og registrer dig. Afvent dit login, som du får per mail. (Er du utålmodig så vil et reklametweet  fremskynde processen). Log ind og søg på en person, du kender. Start gerne med dig selv. Se hvordan du beskrives og hvordan man helst skal tale, skrive og interviewe dig for at opnå din sympati. I hvor høj grad synes du, at det passer?

Og så kan du ellers begynde at søge på alle de personer, du er nysgerrig efter at kende bedre.  Du kan søge på personer, du kender godt og se, om du er enig i konklusionen. Og du kan få en analyse af dine arbejdsrelationer.

 

Flere indlæg om samme emne