Genbrug dine data

Efter Linkedin og Twitter kommer Klout, Proskore, about.me, prodii.com, flavors.com, resumeup.com med flere.

Medierne hjælper dig med at genbruge  dine data fra dine primære medier, så du får endnu mere ud af den tid, du allerede har investeret.

Du kan få indsigt i din digitale indflydelse og sammenligne med “andre som dig”.

Du får profiler, der med lille vedligeholdelse gør din offentlige digitale identitet faglig og professionel.

Du får overblik over din egen færden og adfærd

Mest for sjov; hurtige og giver forståelse for, hvad data opsamling er

 • klout.com måler indflydelse ved at tælle dine følgere og din evne til at skabe viralitet. Opret en profilside med dit navn, og lad være med at bekymre dig for meget om det tal, den score, du får.
 • kred.com samler og analyserer aktiviteter og viser din score i forhold til din indflydelse over andre men også din evne til at række ud til andre. Kred genererer også en storyline med  dine sidste update.
 • Proskore.com benchmarker dine kompetencer mod andre i dit lokalområde.

God til at blive synlig i netværksvirksomheder

 • about.me; For det kreative segment. Nem at tilpasse med eget baggrundsbillede. Få og giv komplimenter. Lav samlinger af personer, du vil netværke med. Embed din profil i din egen hjemmeside.
 • prodii.com

Personlig branding

 • about.me
  er en visuel præsentationsside med links til og det nyeste indhold fra dine sociale medier. Upload et profilbillede, skriv en kort bio og design baggrunden. Publicér på about.me/ditnavn. Tilknyt dine sociale medier og find profiler, som du kan lide og giv og modtag komplimenter. Lav en samling af profiler indenfor bestemte emner og områder.
  Har du en hjemmeside? Så kan du lægge indhold fra din about.me-profil på din hjemmeside.
 • flavors.me, der er den nyeste, gør det samme som about.me; brug tid på at tilpasse udseendet, så har du næsten din egen professionelle hjemmeside. 
 • prodii.com er dansk udviklet. Prodii er forkortelsen for Professionel Digital Identity. Saml dine data sammen fra dine professionelle medier og publicér din profil på en vanity-URL. Prøv en “adfærds-selfie” (analyse af din adfærd på sociale medier).  

Faglig kuratering og co-creation

Kuratering betyder at du formidler og varetager et emne. Det kan du gøre i din egen avis, som paper.li. Vær flere sammen og “co-create” jeres avis.