Facebook; Sådan tømmer og sletter du din facebook profil

Vil du være privat på Facebook så brug et pseudonym og en pseudonym mail. Det hjælper ikke at ændre dit navn eller tilknytte en ny mail; de gamle oplysninger bliver hos facebooks og knyttes sammen med dit nye profilnavn. Derfor – vil du være sikker, skal du først slette din gamle profil helt.

Sikker sletning af en facebook profil:

1. Download dit facebook arkiv

  • Det finder du under indstillinger
  • Du får en mail med en zip-fil, når dit arkiv er klar.
  • Udpak zip-filen og du har et komplet arkiv, hvor du kan se, hvad facebook har gemt. Men du får ikke hele dit arkiv. Du får kun det indhold, du har lagt op eller delt.
  • Facebook gemmer 98 datapunkter, og kilderne kan være mange andre end dig selv – og dem får du intet at vide om i dit arkiv.

2. Gem dine kontakter

  • Så kan du hurtigt kontakte dem igen

3. Gem indhold, du vil bevare (billeder)

  • Tjek billederne i dit arkiv og se, hvilken

4. Slet opdateringer

  • (åh ja, det kan tage lang tid, klik for klik..)

5. Vent 14 dage – uden at logge ind

  • Forvent at du stadig kan få notifikationsmails, du ikke har fået svaret på
  • Facebook vil gøre ALT for at få dig tilbage igen, så du får også notifikationer på “alt det du er ved at gå glip af”

Personlige beskeder bliver ikke slettet.

Læs hele opskriften her:

Her er en “how-to-wiki” til at slette din eksisterende profil og hvordan du kan gemme kontakter og billeder, der hører til denne. 

Her er et overblik over alt dét, der ligger i dit facebook-arkiv. Gå alle menuer nøje igennem og spørg så dig selv igen: “Er du sikker på, at du ikke har noget, du vil skjule?

facebook arkiv her vist med login-oplysninger (og siden er laaaaang)

 

 

Flere indlæg om samme emne