3 måder du kan få råd til den nye iPhone

3 måder du kan få råd til den nye iPhone

Vil du meget gerne have fat i den nye iPhone, men har du ikke mange penge på kontoen til at købe den her og nu, er der heldigvis andre måder, du kan få råd til den.

Køb den på afbetaling

Du kan jo blandt andet overveje at købe den på afbetaling. Der er mange teleselskaber, der giver dig mulighed for dette, og det er der mange danskere, der benytter sig af hvert eneste år.

Lyder det som noget for dig, er der nok gode chancer for at lave en fin aftale med dit teleselskab om en afdragsordning.

Tag et lån

Du kan også vælge at gå til en låneudbyder og tage et lån, så du kan gå til en forhandler og købe mobilen uden at være bundet hos et teleselskab. Hos et teleselskab bliver du tit også bundet til et abonnement, når du køber en mobil på afbetaling, men det slipper du for, hvis du vælger at låne til den.

Du kan finde det billigste sms lån her, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at finde frem til et nyt lån.

Læg penge til side hver måned og spar op

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også gøre det til en plan at spare op til din nye mobil. Det kan være, at du har råd til at lægge penge til side hver eneste måned, som du kan sætte ind på en opsparing.

På den måde kan du selv spare sammen til din mobil, og du behøver ikke at låne penge eller at købe den på afbetaling for at få råd til den. Det tager lidt længere tid, men det kan også gøre det billigere for dig at købe telefonen, da du på den måde slipper for at betale renter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.