5 ting du skal tænke på når du åbner en webshop

5 ting du skal tænke på når du åbner en webshop

Hvis du gerne vil igang med at bygge din egen webshop og finde den rette hosting, er der her nogle ting, du skal tage med i dine overvejelser, inden du kaster dig over projektet.

Platform

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken platform du har lyst til at gøre brug af. Der findes et hav af platforme til webshops derude, og det er meget smag og behag, hvad der lige er den bedste løsning.

Nogle platform skal du selv stå for at installere på dit eget webhotel, mens andre løsninger kommer sammen med hosting – med andre ord en plug and play løsning, hvor du hverken skal betale for et separat webhotel eller kunne kode en eneste linje.

Hosting

Vælger du en løsning, hvor du selv skal stå for at købe et webhotel, er det også vigtigt, at du her vælger en stabil og robust samarbejdspartner, som du kan stole på.

Du skal være sikker på, at din webshop aldrig går ned, at der altid er en backup af siden, og at dine kunder er i sikre hænder, når de bevæger sig på din side.

Sikkerhed

Og når det kommer til sikkerhed, skal du også være sikker på, at dine kunder kan bevæge sig trygt på din side. De skal jo af med nogle personlige informationer i form af navn og adresse, for slet ikke at glemme kortinformationer på deres kreditkort.

Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at have den rette kryptering på din side, samt at vælge en troværdig samarbejdspartner i forbindelse med betalingsløsning. Dine kunders sikkerhed står i toppen over alt det andet, og du må på intet tidspunkt gå på kompromis med dine kunders sikkerhed, når de indtaster informationer på din webshop.

Markedsføring

Dernæst skal du naturligvis også tænke på markedsføring af din webshop. Du kan eksempelvis vælge at system, der er meget venligt over for søgemaskiner, så du får nemt ved at udføre SEO-arbejde.

Du kan også installere en mulighed for dine kunder at tilmelde sig et nyhedsbrev på din side. Du kan lokke med vind gavekort online, mod at dine kunder så indtaster deres e-mail hos dig.

Du kan også med fordel gå i gang med at eksperimentere med betalt markedsføring i form af PPC på bl.a. Google eller Facebook. Her kan du hurtigt få kunder ind i butikken.

Skalerbarhed

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at have skalerbarhed med i dine tanker, hvis du har ambitioner om at nå langt med din webshop, og hvis dit mål er at gøre den virkelig stor. Hvis du gerne vil have flere hundrede eller tusinder af kunder hver eneste dag, skal din webshop alligevel kunne holde til en del.

Så har du store ambitioner og store armbevægelser, er det bare med at tænke på dette fra starten, da det vil gøre udvidelsen af din butik meget nemmere, når du kommer til de næste skridt i dine planer for din forretning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.