Brug hosting til at skabe fællesskaber

Brug hosting til at skabe fællesskaber

Internettet har om nogle været med til at skabe fællesskaber ud fra interesser, og gennem hosting kan man nemmere skabe sit eget fællesskab, om det skal være tema- eller personbaseret. Her er der altså tale om, at man kan vælge at føre fx blogs om mad, om DIY, om overlevelse m.m. men er man en vennegruppe der sammen vil starte et fællesskab, der består af en bred gruppe af interesser.

Uanset hvordan du indretter dit fællesskab, så vil man gennem hosting kunne fremvise at en blog om mode, en anden blog om have og botanik, og til sidst en historie blog, alle hører under det samme brand.

Temaopdelt

Ved at splitte indholdet på jeres fællesskab op i temaer, så kan man bedre vejlede besøgende rundt på siden. Har man fx nogle der går sindssygt op i grill og grillmad, jamen så lav en side om det, og det kan handle om, hvordan man rengører grillredskaber, hvordan man forbereder en god bøf, eller hvorfor man foretrækker en grill over en anden.

Her kan man sagtens stå ved sin cobb premier gasgrill og tale om, hvordan det er at arbejde med den, stå og prise designet og eventuelt sammenligne den med andre grilltyper som giver et dybere indblik i valg af udstyr.

Ligeledes kan temaerne arbejde sammen som I selv ville gøre, for yderligere at illustrere det fællesskab der er omkring den givende side ved fx at reklamere for en af fællesskabets andre sider såsom siden om have og botanik, når nu man står og griller i en have alligevel.

Personopdelt

Vælger man i stedet den personopdelte metode, så kan man lave alverdens serier, der undersøger forskellige ting. Går vi tilbage til eksemplet med have, så kan man med lethed have en serie, der både belyser ideer til DIY-haveprojekter, hvordan man bruger disse projekter til plantning og haveråd; man kan lave lidt underholdning i samme have; fx en historie quiz eller noget af den dur, der alt sammen omfavner indretning, aktivitet og underholdning, baseret på de forskellige personer I er i fællesskabet.

Springer vi tilbage til eksemplet med gasgrill og kulgrill, så kan man sagtens forestille sig en person med interesse og job indenfor økonomi sammenligne grillene ud fra forskellige parametre såsom plads, udgifter til vedligeholdelse og benyttelse og gennem dette lave en vejledning om at finde en god grill pris afhængig af forskellige synsvinkler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.