Find webhosting til din blog for 20 kroner om måneden

Find webhosting til din blog for 20 kroner om måneden

Drømmer du om at komme i gang med at lave din egen blog, skal du ikke være bange for, at du skal ruinere dig selv for at komme i gang.

For at lave din egen blog, skal du bruge to ting – et domæne og et webhotel. Et domæne kan koste helt ned til 45 kroner, mens et webhotel kan stå dig i 20 kroner om måneden. Overskueligt, ikke?

Mange danske muligheder

Du finder blandt andet mange gode danske webhotel muligheder, hvor du kan komme i gang for ganske få kroner. Nogle steder vil det koste mere end 20 kroner om måneden, men du skal ikke være bange for, at det ikke er til at have med at gøre.

Når du vælger et webhotel på dansk, kan du også glæde dig over, at du kan få hjælp på dansk, hvis du har behov for det. De danske webhoteller har som regel danske medarbejdere siddende i deres support, så du nemt kan få hjælp på dansk.

Webhosting behøver ikke at være dyrt for at være godt

Du kan naturligvis nemt finde webhosting til mange penge, som også er af en god kvalitet. Men dyr webhosting er som regel dyrt, fordi der er mere power på. Det er ideelt for store trafiktunge hjemmesider, som får mange besøgende hver eneste dag. Skal du bare drive en lille blog, skal du ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre på et billigt webhotel.

Mange ejere af små hjemmesider betaler faktisk en del for meget for dere webhotel, fordi de har købt et webhotel, der indeholder meget mere, end det de har behov for. Ligesom mange også betaler for 30 timers tale i deres mobilabonnement hver måned, men måske kun snakker en time eller to.

Sæt din blog op med et klik

Vælger du det rette webhotel, vil du også få mulighed for at sætte din blog op, eksempelvis i WordPress, med bare et enkelt klik. På den måde kan du altså komme utroligt hurtigt i gang med at skrive på din blog.

Du bestemmer selv, hvad du vil skrive om. Du kan bruge det som en offentlig dagbog, til at dele idéer til konfirmations invitationer, skrive om dine hobbyer eller hvad det nu kan være. Der er ingen regler for, hvad du kan dele på din blog.

Husk at forny dit webhotel og dit domæne

Det er meget vigtigt, at du husker at forny dit webhotel og dit domæne en gang om året, så det ikke bliver taget ned. Hvis du ikke betaler dine regninger til tiden, kan du risikere, at dit webhotel bliver lukket, eller at dit domæne udløber og kan købes af en anden.

Derfor er det en god idé at tilknytte en e-mail, som du tjekker jævnligt, da du på den måde ikke går glip af regninger eller påmindelser, når de kommer. Det vil jo være ærgerligt at miste din blog, bare fordi du ikke har betalt regningen til tiden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.