Lær mere om hosting for at lave en god blog

Lær mere om hosting for at lave en god blog

Der er mange forskellige ord og indtryk, som man skal gå i gang med at lære, når man først begynder at lave sin blog. Hosting er blot et af de ord, som man skal lære mere om.

Det kan virke en smule forvirrende med alle disse nye begreber og derfor får du lige en lille introduktion til ordet hosting her. Læs med her hvis du skal i gang med at starte en ny blog eller hjemmeside op.

Hvad er hosting?

Hosting handler kort og godt om at man har en bestemt platform, som vælger som ’host’ for ens hjemmeside. Der er mange forskellige af denne former for platforme at vælge imellem og hvilken en du vælger, kan komme an på mange forskellige faktorer.

Hvis du for eksempel aldrig har prøvet at have en hjemmeside eller blog før, så skal du have et hosting site, som der kan løft en del af opgaven og gøre det nemmere for dig. Dit hosting skal gøre deres platform meget brugervenligt, så du som nybegynder kan finde rundt i tingene.

Omvendt vil du som øvet indenfor det at have en hjemmeside sikkert gerne benytte en platform, som kan lidt ekstra – og måske ikke holder dig lige så meget ’i hånden’ som andre platforme gør du.

Benytter du en Windows 10 er der mange forskellige platforme at vælge imellem, som kan fungere som hosting for dig.

Hosting hænger ofte sammen med domæne

Det navn, som der står øverst i adresselinjen på din hjemmeside, hedder et domænenavn. Et domænenavn bliver meget ofte købt sammen med det hosting site man vælger, fordi det simpelthen er meget billigere at holde de to ting sammen.

Det kan blandt andet gøre processen med at betale for dit domænenavn og hosting site meget nemmere hvert år, fordi du kun skal betale til et sted.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.